Systemvegger i glass

Våre aluminiumsprofiler skaper lett luftige rom i kontorer, offentlige rom eller private hjem. Det er et fleksibelt og lettmontert veggsystem der glassstøtabsorberende effekt kombineres med en følelse av grenseløs plass. Muligheten til å montere en dørramme frittstående i glassdeler forsterker den åpne følelsen.

Montering gjøres med minimalistiske og elegante aluminiumprofiler på toppen og bunnen. Dette gir en stabil løsning med glasset i fokus. Profilene er tilgjengelige i hvitt, sølv matt eller rustfritt stål.

Dørkarmen til våre hele glassdørene er designet for å konsolidere den ubrukte linjen som Alu-Room² tillater. Dørkarmen er tilgjengelig som standard i dimensjonene M7x21 – M10x21-moduler, men kan også bestilles med tilpassede dimensjoner. Mulighetene med disse profilene er mange. Det er for eksempel for doble dører, tåler tøffere miljøer som for eksempel i badstue eller badhus, og det er også flere låser avhengig av applikasjonen. Karmen er tilgjengelig i hvitt og sølvmatte.

En av fordelene med våre profiler er at det er mulig å velge glasstykkelse etter behov og lydabsorpsjonskrav. Opptil 16 mm tykt glass kan brukes. Profilene har også en meget god lydabsorberende evne takket være designet. Dette betyr atvåre profiler kan brukes til eksempel i konferanserom med høyere personvernskrav og lyddempningskrav.

About the Author

pereinar