Glassfasade

Drømmer du om store glassvegger som åpner opp mot omgivelsene utenfor?

Naturlig lys er viktig for helsen vår. Vi tilbringer likevel mer tid innendørs enn noen gang, noe som har ført til at temaet dagslys har fått en viktig rolle i utformingen av arkitekturen.    

Integrering av det unike nordiske lyset i hjemmene våre er bra for humøret, men også for miljøet og lommeboken. Glass kan brukes til så mye mer enn bare tradisjonelle vinduer og lar seg fint kombinere med andre materialer. Våg å utfordre formen og størrelsen på glasset! Det gir hjemmet ditt karakter, samtidig som det knytter interiøret sammen med naturen utenfor. Er du så heldig å bo i naturen, trengs det så og si ingen annen dekorasjon på veggen. Med store glassflater kan du følge naturens skiftninger og få en ny «tapet» på veggen flere ganger om dagen.   

«Vegger, gulv og tak er viktige, men for å få den rette følelsen trengs lys. Mye lys.»

GLASSFASADER OG GLASSTAK

Glassfasader og glasstak finnes i mange ulike utførelser og isoleringsgrader, fra uisolert for innvendig vegg eller enkle hagestuer, til superisolert eller passivhusisolert for yttervegg. Du kan velge varme glass, screentrykkede glass eller integrerte egenskaper som selvrengjørende eller solceller. 

About the Author

pereinar